Scrie o intrebare
Nume si Prenume: 
Telefon: 
Email: 
Intrebare: 
  Reload Image
Captcha: 
Marinescu Elena
Buna ziua! As dori sa ma ajutati in a afla data exacta a decesului unei rude (2006-2008); credeti ca este posibil prin intermediul unui telefon sau trebuie sa vin pana la Baicoi? Mentionez ca informatia imi este necesara la tribunal. Va multumesc!
Raspuns
In situatia in care nu cunoasteti nici o informatie despre persoana in cauza  va puteti prezent
vijieac doru
De ce oare HIDROPRAHOVA-Sucursala Baicoi nu doreste sa actioneze pentru repararea unui bransament spart, la adresa Str.Albastrelelor nr.12, desi defectiunea i-a fost semnalata de nenumarate ori (atat in scria, cat si verbal - la sediul societatii) timp de aproximativ un an de zile? Oare este vorba de lipsa de profesionalism sau dezinteres pentru ca pierderile de apa din retea sunt suportate de clienti? Cand va solicita respectivul furnizor de servicii o marire a pretului metrului cub de apa? Este normal ca intr-o tara europeana cum pretindem ca suntem, apa potabila sa fie astfel risipita?
Raspuns
Va rugam sa ne transmiteti in copie corespondenta care ati avut-o cu SC HIDRO PRAHOVA referitor la a
gabriel andrei
De la ce vine numele orasului Baicoi?
Raspuns
1 .Monografia orasului Baicoi-Constanta Ginea . -traditia orala acorda un loc important inceputuril
mihaitza
buna ziua, am cumparat o masina din baicoi si respectivul nu imi da fiscalul ! la dvs se poate scoate fiscalul pt a-mi lu-a masina in evidenta la mine/? va rog un raspuns urgent daca se poate , multumesc!
Raspuns
Va rugam sa ne comunicati mai multe date suplimentare , sau sa sunati la numarul de telefon 02442608
calin mariana alexandra
buna ziua am nevoie de o copie a certificatului de nastere cu stampila si semnatura primariei pt a_mi face residenta in franta pute_ti sa mi_o tr printr un emailam nevoie de ea urgent va multumesc
Raspuns
Certificatul de nastere se elibereaza  titularului actului pe baza de act de identitate valabil

Turist in Romania